Sezona 2018

02.10.2018 17:52

Klíčové události v sezoně 2018

Nejen že jsme díky vítězství ve 4* Badmintonu upozornili na naší skvělou zimní přípravu. Tým Price získal vítězství i na světovém poháru v Lumuhlenu a perfektní výkony udrželi naši jezdci až do posledních závodů v sezóně, kdy si z Burghley odvezli další trofeje.

Tito koně se tak nepochybně řadí mezi ty nejlepší na světě a tak se není čemu divit, když se nás jezdecká veřejnost ptá – čím jsou tedy krmeni? Koně z Price týmu jsou krmeni výhradně krmením Keyflow. A svou výkonnost udrží na top úrovni celých 6 měsíců.

Krmení šampióna

Pojďme se podívat například na Ringwood Sky Boye (přez. Ozzie). Větší dávky krmení dostává ráno a v poledne. Večer dostává jen menší svačinu v podobě pozdní večeře. Jeho režim je trochu speciální kvůli jeho povaze a také povaze tréninku. Každý kůň je jedinečný a tak přesné dávkování záleží na přesném charakteru koně jako klienta. Světově uznávaní veterináři a výživoví specialisté sepsali krmnou dávku Ozzieho z těchto složek:

Stay Cool, Perfect Balance, Pink Mash a Key-3 olej

 

Ptáte se proč má kůň na nejvyšší úrovni krmení ´´pro lehkou zátěž´´? A jak to, že má sílu, energii a vypadá výstavně? Na to je snadná odpověď – jeho tělo na této dietě funguje perfektně. Nezahřívá se víc, než je třeba. Je soustředěný na jezdce. Jeho zažívání je čisté, připravené si z každého krmení vzít důležité živiny pro výkon a regeneraci.

 

Pokud Váš kůň nepatří mezi světovou špičku a toto krmení šampionů byste rádi zkusili, nezapomeňte, že v říjnu platí výživové poradenství do Vaší stáje ZDARMA* a to v přítomnosti specialisty na výživu z Anglie (překlad zajištěn).

 

*Platí pro 5 koní a více