Jak krmit koně (filozofie Keyflow)

18.09.2017 09:27

Filosofie Keyflow

Pokroková podpora pro zdraví a výkon koní

Krmení Keyflow bylo sice založeno až v lednu 2012, ale první myšlenka byla v našich srdcích už noho let před tím. Věda se sále posouvá kupředu. Každý den na nás média hrnou nová doporučení, informace, grafy a přesvědčují nás, že to všechno je pro našeho koně ještě lepší, než to, co jsme mu dávali doposud.

Naučili jsme se mnohé o trávicím systému koní a hledali jsme něco, co pomůže k mnohem lepší stravitelnosti a uchování látek, které koně nutně potřebují. Výroba našich krmiv je přizpůsobena tak, abychom tím maximalizovali vstřebávání živin.

Stále se učíme o důležitosti vlákniny a jak je nutné tlusté střevo udržovat naprosto zdravé, jestliže chceme po koni opravdu výborné výsledky.

 

Dnes víme více než kdy dřív o výživových stavebních jednotkách koňského svalového systému. Když se dodávají v optimálním množství a podobě, mají úžasný účinek na rychlou stavbu svalů, udržují koně zdravého a více předchází oslabení organismu i při velmi vysoké zátěži.

Značka krmení Keyflow je celosvětový lídr v krmení pro koně. Díky své vědecky vypracované technologii tvorby všech svých produktů.

Samozřejmě, že nám nestačilo pouze chtít vymyslet zdravé krmení pro koně. Potřebovali jsme opravdové vědce a specialisty, kteří takové krmení budou schopni vyvinout. Spojili jsme se s nejuznávanějšími koňskými výživovými poradci světa – Dr.Ray Biffin z Austrálie a Dr Catherine Dunnett z Velké Británie. Tito dva výživoví specialisté mají asi největší přehled díky vývoji v globální koňské vědecké komunitě.

 

Dr. Biffin zkoumal vliv, jak je vitamín K využíván koňským tělem. Překvapivým výsledkem je významný vliv na složení kostí, kdy pomáhá předcházet vážným onemocněním koní po celém světě. Tímto a dalšími průkopnickými zjištěními se dostalo naše krmení na vrchol péče o zdraví a výkony v podobě výživy koní.

 

Od začátku je značka Keyflow v čele krmivářů, kterému můžete věřit, pokud chcete vidět opravdové výsledky. Za výsledek můžete považovat vítězství slavného závodu Badminton, vyhrát zlatou medaili na olympijských hrách, nebo ´´pouze´´ zlepšit a prodloužit život Vašeho seniora.

Keyflow je spolehlivý i pro hobby jezdce, díky přínosu zkušených jezdců a trenérů Marka Todda a bratrů Whitakerových.

Naše krmení postaví kolem Vašeho úžasného koně pevnou ochrannou zeď, ať už chcete výsledky v jeho zdraví, na závodech, při zlepšení kondice i vzhledu.

Jakékoli výsledky Vám toto krmení zajistí snadno a díky formě zpracování i rychle.

Jednoduše řečeno, když krmíte Keyflow, víte, že děláte pro výživu vašeho koně absolutní maximum.

 

Výsledek jednoho měsíce na krmení Keyflow. (Maestro + Key plus)